Zašto je naša pašta najbolja pašta u gradu?

March 18, 2019

Vjerujemo da ste svi već posjetili restoran Bon Appetit i uživali u omiljenim morskim i mesnim specijalitetima. Za one koji nisu, preporučujemo da svakako izdvojite jedan dan kako biste uživali u vrhunskim okusima i mirisima hrane.

Vrhunski majstori kuhinje za vas pripremaju sve: od lokalnih specijaliteta kao što su dagnje, jastog na buzaru, medaljoni od tune i ostale morske poslastice, preko salate od hobotnice, „ribe pod limun“ i mesnog carpaccia pa sve do domaće pašte s raznim sastojcima i u brojnim kombinacijama. Domaća tjestenina sa škampima, pršutom i grožđicama u umaku od šafrana savršeno će odgovarati ljubiteljima morskih okusa. Pašta „Zadarski tartuf“ su domaće krpice u krem umaku s crnim tartufom. Svakako valja napomenuti da su tartufi sa zadarskog područja. Domaći ravioli punjeni sirom u umaku od gorgonzole i oraha zadovoljit će nepca svih onih kojima je sir jedna od omiljenih namirnica.

Za pripremu najukusnije pašte potrebno je znanje, strpljenje i ljubav prema hrani. Sve to, i puno više ima profesionalno i ljubazno osoblje restorana Bon Appetit. Hrana se priprema u skladu s najvišim standardima jer zadovoljstvo naših gostiju nam je na prvom mjestu.

Bon Appetit je jedino mjesto u gradu u kojem se pašta priprema isključivo ručno, i to svaki dan.

Danas se počastite najboljim i najsočnijim komadima domaće tjestenine u kombinaciji sa svježim i odabranim namirnicama.

Uživajte u najboljoj pašti u gradu pripremljenu od najkvalitetnijih i uvijek svježihnamirnica koje će u vama pobuditi pravu čaroliju okusa!

Posjetite Bon Appetit i ne propustite feštu od pašte! Za vas pripremamo 16 izvrsnih specijaliteta koje ekskluzivno možete kušati samo kod nas! Špageti „Školjke“, špageti „Riva“, Crni rezanci, ravioli Bon Appetit i Ravioli „Škampi“ samo su neki od njih!

Okusite razliku I rezervirajte posjet restoranu Bon Appetit već danas!